despre noi
 produse / servicii
 diverse
 contacteaza-ne
English Version
Impresii/imagini de la cativa clienti Evenimente si expozitii

Scopul echipei RusticWood.ro este de a mentine aspectul natural in linia produselor noatre cat de mult posibil. Frumusetea naturii este ca orice lucru are un caracter unic, (fiecare arbore, fiecare ramura, fiecare frunza are forma si dimensiune unica). Din cauza caracterului produselor noastre din elemente naturale, nu avem dimensiuni garantate ale diferitelor piese. Dimensiunile si formele sunt aproximative si pot varia usor. Culoare (nuanta) produselor noastre poate de asemenea sa nu fie exact ceea ce vedeti dumneavoastra pe monitor, din cauza setarilor de culoare ale computerului. Toate paginile sunt Optimizate pentru rezolutia 1024x768 pixels

Pentru a fi siguri de un anumit produs, sau daca aveti anumite nelamuriri, va rugam sa ne contactati pentru detalii. De asemenea suntem deschisi la orice idee in masura sa imbunatateasca portofoliul nostru de produse.

Oferim si servicii de amenajare terase, restaurante, montare panouri de gard RusticWood, etc. La nevoie, pentru diferite lucrari ce necesita si alt tip de lucrari colaterale, colaboram cu electicieni, constructori sau alti muncitori.

Puteti vedea alaturat cateva exemple ale muncii noastre, in proprietatea clientilor.

Echipa RusticWood

forum